vesti &
inovacije

TURBO AKCIJA

Remont najpopularnijih turbina na našem tržištu od sada po posebnim, akcijskim cenama!

Znamo da je svaka ušteda bitna, a još ukoliko nije na cenu kvaliteta, onda je to prava ponuda iz snova! Iz tog razloga smo za Vas pripremili posebne cene remonta određenih tipova turbina. 

Saznajte koje su to turbine na sledećem linku.

KARTICE 5+1

Remontujte 5 glava motora ili 5 turbina i 6 remont dobijate potpuno besplatno!

Svaki klijent prilikom kompletnog remonta glave motora ili turbina dobija personalizovanu karticu koju mora donositi svakom sledećom prilikom kako bismo evidentirali rad.

Prilikom gratis rada na šestoj glavi motora ili turbini, neophodni delovi za remont nisu uključenu u akciju.

MODERNE MAŠINE

„Nekada su se sedišta ventila frezovala ručno, a tolerancije u radu su bile mnogo veće. Motori poslednje generacije zahtevaju moderne i tehnološki najnaprednije mašine. Ulaganje je stub napretka.“

Milutin Rajković

Osnivač i počasni predsednik

Iz tog razloga, u okviru naša dva remontna pogona u Beogradu i Malom Crniću, posedujemo mašine remoniranih svetskih proizvođača kao što su: Rottler, Serdi, Berco, AZ.

Vremena i tehnologija se menjaju, ali kvalitet mora uvek biti na najvišem nivou. Posetite nas i uverite se u našu stručnost i opremu koju posedujemo. 

OTVOREN NOVI POGON

02.10.2018 proslavom za 600 domaćih i inostranih zvanica, zvanično je počeo sa radom centar za remont motora u opštini Malo Crniće u okolini Požarevca.

U okviru ovog pogona remontujemo kompletne motore za putničke, teretne, industrijske i poljoprivredne motore. 

Koja je procedura za rad?

Nakon što nam dostavite motor ili mi preuzmemo motor od Vas, kompletno se defektira, remontuje, ugrađuju novi delovi, a zatim montira i testira u motornoj sobi. Vama ostaje samo ugradnja u vaše vozilo ili radnu mašinu.

ostanite u toku